Skip to content

Når politikerne forer politikerforakt

desember 13, 2016

Disse er ikke noe og samle på, de bør avskjediges på grått papir uten vederlag, er også indirekte en gjeng med forrædere.

TRUDE HELEN HOLE

skjermbilde-2016-12-13-kl-15-16-09

(TV2) Samtlige representanter fra Arbeiderpartiet, Fremskrittspartiet, KrF og Venstre stemte mandag for at våre folkevalgte kan få ett års ekstralønn. Mandag vedtok Stortinget at representantene kan få ett års ekstra etterlønn, dersom de ikke får ny jobb når de forlater vervet. Stortingsrepresentanter mottar cirka 900.000 kroner per år, skriver VG.

– Dette er en hån mot de arbeidsledige. Jeg har forståelse for at for noen stortingsrepresentanter er det vanskelig å finne jobb etter et valg, men det oppleves ikke annerledes for andre arbeidsledige, sier Arve Kambe (H), leder av Stortingets arbeids- og sosialkomité.

Arbeiderpartiet, som stemte for forslaget, understreker at det kun er i særskilte tilfeller at ett års ekstra etterlønn skal innvilges. I innstillingen heter det:

«Unntaksregelen er ment å treffe representanter som har store utfordringer med å komme tilbake til arbeidslivet for eksempel fordi de ikke lenger har oppdatert kompetanse som skal til for å komme tilbake til…

Vis opprinnelig innlegg 310 ord igjen

Reklamer

From → Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: